Nieuwe website: Abonnement.meesterSander.nl

Eindelijk kan ik het met je delen: Er is een nieuw online omgeving voor het meester Sander abonnement! In de online omgeving van het abonnement kun je direct alle materialen downloaden en alle bewegend leren video’s bekijken zonder reclame. De nieuwe website voor het abonnement is: https://abonnement.meestersander.nl 

In deze video laat ik je de nieuwe online omgeving zien:

Wat is het meester Sander abonnement?

Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden.

Sluit je het abonnement af, dan ontvang je exclusief toegang tot de online omgeving van mijn abonnement. In deze omgeving vind je de downloads, webinars en andere extra’s! En het leuke is dat er elke maand nieuwe dingen te vinden zijn.

Voordelen van de nieuwe website: 

  • Alle materialen zijn eenvoudig te vinden en te downloaden
  • Er is een zoekfunctie, zodat je direct bij de juiste materialen uitkomt
  • Video’s gaan niet meer automatisch afspelen en zijn overzichtelijk bij elkaar geplaatst

In deze video leg ik uit hoe de nieuwe website werkt: https://youtu.be/lV8wMDhXxIU

De oude online omgeving blijft de komende maanden ook nog beschikbaar. In de komende maanden hoop ik alles op mijn nieuwe website te hebben geplaatst. 

Cadeautje op de NOT

Kom jij naar de Nationale Onderwijstentoonstelling in de jaarbeurs in Utrecht? Kom dan bij mij langs en je ontvangt een set met getal van de week posters. In deze blog lees je er alles over: https://meestersander.nl/2023/01/11/cadeautje-voor-abonnees-op-de-not/

Abonnement afsluiten of meer informatie? Ga dan naar https://www.meestersander.nl/abonnement

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.