|

Beweegmatjes: flexibel bewegend leren met je eigen parcours

Beweegmatjes: een nieuw, supertof product waarmee je bijna overal bewegend kunt leren. Het leuke aan dit materiaal is dat je iedere keer een ander parcours kunt maken: in de klas, in de gang, in een beweeghoek of zelfs buiten. Ze zijn gemaakt van flexibel maar sterk rubber met een stroeve onderkant. Door de onderkant blijft het goed liggen, terwijl de bovenkant tegen een stootje kan. Bewegend leren-webshop Yibbo stuurde me een parcours met allerlei soorten en maten matjes op, die ik op school lekker met de kinderen ben gaan uitproberen.

In deze video laat ik je de Yibbo Beweegmatjes zien

Beweegpad in een thema van jouw keuze

Bij het bekijken van Yibbo’s assortiment werd ik een beetje overdonderd, want wát is er veel keus! (Je kunt hier het assortiment beweegmatjes bekijken). Er zijn meer dan 30 unieke ontwerpen, in allemaal verschillende kleuren. Ook hebben ze sets voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw én, misschien wel het handigste onderscheid, in verschillende thema’s. Momenteel zijn er 4 thema’s: taal, rekenen, tellen en vormen. Rekenen hebben ze onderverdeeld in Rekensommen, Splitsen en Breuken.

In plaats van puur op uiterlijk een setje matjes te kiezen, is het handiger om uit te gaan van de les: bij welke les wil jij een bewegend leren-activiteit toevoegen? Kies daarop je beweegmatjes uit en je houdt al een stuk kleinere groep over. Dat maakt de keuze een stukje makkelijker.

Actie! 10% korting op alle beweegmatjes via Meester Sander

Met de kortingscode MEESTERSANDER10 kun je de beweegmatjes nu met 10% korting bestellen. Bekijk hier het assortiment, kies met je collega’s de leukste uit en start met bewegend leren!

Deze blog is gemaakt in samenwerking gemaakt met Yibbo.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.