Bouwen in de klas? Gebruik de MakeDo Educatieset – Meester Sander Pakt Uit

In de nieuwste aflevering van Meester Sander Pakt uit mag ik samen met Koen en Elsa de nieuwe MakeDo Educatieset uitpakken en natuurlijk aan een grondige test onderwerpen. De kinderen hebben een super leuk vliegtuig gemaakt en dat is toevallig ook ons thema in de klas.

Wil jij creatief aan de slag in de klas? Dan is deze set zeker een aanrader. Je kunt heel eenvoudig van (oud) karton de prachtigste dingen maken. In mijn eigen kleuterklas gebruik ik de set vooral om samen met de kinderen toffe hoeken te maken, zoals een echt vliegtuig of een brandweerkazerne. Oudere kinderen kunnen heel eenvoudig eigen kleding of maskers maken. Ook bouwwerken of voertuigen horen tot de mogelijkheden. Op de website van Make.do staan prachtige voorbeelden.

Wij zijn super enthousiast geworden en zoals je in het filmpje kunt zien willen wij de set heel graag in onze klas houden. De komende tijd zal ik natuurlijk delen wat wij met deze set gaan doen. Volg jij mij al op Instagram? http://www.instagram.com/meestersander.nl

De set die ik mocht testen is ter beschikking gesteld door thuisrecycling.nl/makedo de enige reseller van Make.do in Europa.

En speciaal voor al mijn volgers is er een actie!! Ik ontving vandaag het volgende bericht:

“Wie voor eind juni één of meer Makedo Educatiesets aanschaft voor op school, krijgt een Makedo Toolkit voor thuis ingepakt cadeau. Die kun je dus direct cadeau geven of krijgen;)”
Gebruik actie code meestersander

Deze video hoort bij de video’s die ik maak voor het tijdschrift Juf en Meester van Malmberg. Vier keer per jaar pak ik samen met kinderen uit mijn klas een product uit. Wil jij zien wat ik nog meer heb uitgepakt? Kijk dan op: https://www.jufenmeester.nl/meester-sander-pakt-uit-3/

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.