| |

Knutseltips voor vaderdag – Onder, midden en bovenbouw

Vaderdag moet natuurlijk een feestje zijn en daar hoort ook een leuk cadeau bij. Als aanstaande vader en meester heb ik een aantal leuke tips voor je verzameld in deze blog. Natuurlijk heb ik er ook instructievideo’s bij gemaakt.

Onderbouw – Overhemd/kaart

Laat kinderen een kaart maken voor hun vader. Deze kaart is in de vorm van een overhemd en met mijn gratis download maken de kinderen er een persoonlijke kaart van. De download vind je onderaan deze blog. Bekijk hier de instructievideo:

Middenbouw – Telefoonhouder

Deze telefoonhouder is natuurlijk leuk voor iedere vader. Een leuke opdracht voor de middenbouw. En de kinderen kunnen hun vader uitdagen om op vaderdag de smartphone een dag aan de kant te leggen in deze houder, zodat ze samen iets leuks kunnen doen.

Bovenbouw – Telefoonhouder

Voor de bovenbouw dezelfde opdracht, maar dan nog een stapje moeilijker. Van een stevig A4 papier maken de kinderen een smartphone houder. Deze houder kan op twee manieren gebruikt worden. Natuurlijk kunnen de kinderen dit ook voor hun eigen telefoon maken.

Gratis vaderdag download

Versier de vaderdagcadeaus met deze afbeeldingen en kleine kleurplaten.

Zoek je meer inspiratie? Kijk dan zeker op mijn Pinterest pagina.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.