|

Verander de Bee-bot in een Kabouter, Archeoloog, Ridder of Piraat!

Nooit meer een gekreukte Bee-bot mat! De stoffen Bee-bot mat is de oplossing, want je kunt deze gewoon opvouwen. Mijn nieuwste matten zijn nu verkrijgbaar als stoffen mat. Deze matten sluiten aan op de Kinderboekenweek 2020 en op het thema herfst. Je kunt de Bee-bot matten nu direct bestellen en in deze blog laat ik ze aan je zien.

In deze video laat ik de nieuwe Bee-bot matten zien:

Klik hier om je abonneren op mijn YouTube kanaal en mis geen video meer.

Na het succes van de Sinterklaas Bee-bot heb ik nu een aantal nieuwe toffe matten en jasjes gemaakt. Zo kun je de Bee-bot eenvoudig aanpassen aan je eigen thema! De jasjes krijg je bij de nieuwe matten, zodat je een compleet pakket hebt voor in de klas.

Bee-bot matten van stof voor de Kinderboekenweek 2020: En toen?

De Kinderboekenweek staat in het teken van geschiedenis. Daarom heb ik drie verschillende matten gemaakt bij de thema’s: Dinosaurussen, Ridders en kastelen en Piraten. De matten zijn gedrukt op stof en kunnen daardoor gewoon opgevouwen worden!

Ga op onderzoek met de Archeoloog

Op de deze mat gaan de kinderen opzoek naar de botten van de dino’s. De Bee-bot verandert in een Archeoloog met het bijbehorende Bee-bot jasje!

Rij door het kasteel met de ridder

Deze Bee-bot mat is een echt kasteel. De kinderen laten de Bee-bot door het kasteel rijden en voltooien de opdracht als een echte ridder. Erg leuk om te gebruiken bij het thema ridders en kastelen.

Zoek de schat met de piraat

Ga op zoek naar de schat met de schatkaartmat. De piraat volgt de route of gaat bij een van zijn piratenvrienden op bezoek. Succes gegarandeerd!

Bee-bot mat herfst van stof

Speciaal voor het thema herfst heb ik een herfstbos met kabouters gemaakt. Met het jasje verander je de Bee-bot in een kabouter. De kabouters moeten opzoek naar hun paddestoel. De kinderen speuren naar de huizen en programmeren de Bee-bot.

Wil jij de Bee-bot veranderen in een kabouter? Klik dan hier om de mat direct te bestellen.

WIN een Bee-bot mat!

Win!! Wil jij een Bee-bot mat winnen? Klik op de link hieronder en laat je gegevens achter. Je naam komt dan op de lijst en op maandag 28 september 2020 maken we via mijn Facebook pagina bekend wie er gewonnen heeft. Wanneer je wint kun je aangeven welke mat je wilt ontvangen.

Klik hier om mee te doen aan de actie: https://mailchi.mp/derekenwinkel/mattenactie

Meer Kinderboekenweek inspiratie vind je hier:

https://meestersander.nl/kinderboekenweek-2020/

Meesterlijk Kleuteronderwijs

In oktober komt mijn eerste boek uit! Klik op de foto om er alles over te lezen:

Wil je meer weten over het inzetten van de Bee-bot? Lees dan zeker deze blog:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.