| | | |

Dit moet je zien: Augmented reality in de klas met de app Fectar

Op LinkedIn kwam ik een post tegen over een 3D spel in Fectar. Een superleuke app die Augmented Reality naar de klaslokalen kan brengen. Ik kwam een leuke speurtocht tegen waarbij je letters en cijfers kan zoeken en daarmee een woord moet raden. In deze blog laat ik de speurtocht en de andere mogelijkheden van Fectar zien.

In deze video laat ik je zien wat Fectar is:

Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal en mis geen video meer.

Bewegen, ontdekken en leren in een app. Hoe leuk is dat. De app werkt heel simpel, kijk maar: klik via een mobiele telefoon op deze https://sptn.page.link/download link en download de app. Open de app op je telefoon en de ontdekkingsreis kan beginnen.

De app staat boordevol interactieve 3D objecten. Leer bijvoorbeeld over dinosaurussen, het menselijk lichaam, de natuur of zelfs over het universum en de Hubble Telescoop. Levensgroot en levensecht in je klaslokaal of de speelplaats, fietsenhok, slaapkamer ofja eigenlijk overal!

Het leuke van Fectar is dat je heel eenvoudig aan de slag kunt met Augmented Reality. Je kunt met een paar klikken je eigen wereld maken. Dus meesters en juffen van Nederland opgelet: Jullie kunnen nu ook aan de slag met AR.

De speurtocht is een toffe manier om jonge kinderen met augmented reality aan de slag te laten gaan. Ze kunnen overal op klikken en zoeken naar cijfers en letters. Eigenlijk kan er niks fout gaan, maar is het wel uitdagend om te doen.

P.S. hier is de link van de speurtocht waar ik het over had. https://sptn.page.link/DAxG

Kans maken op een leuke fectar prijs? Raad het woord en stuur dan jouw antwoord naar Rob@fectar.com

Opzoek naar meer toffe augmented reality apps? Bekijk dan ook deze blog:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.