Bewegend leren en het belang van de motorische ontwikkeling – Webinar bewegend leren

Dit webinar over bewegend leren is een must voor elke leerkracht die met (jonge) kinderen werkt. In dit webinar kom jij erachter waarom bewegend leren zo belangrijk is en krijg je tips die je direct de volgende dag kunt gebruiken in de klas.

Samen met Sanne van Beweeg en Leer

Dit webinar organiseer ik niet alleen, maar samen met Sanne, zij is psychomotorisch kindercoach. Al jaren helpt zij kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling. Dit doet ze onder andere met beweging en spel.

Even voorstellen
Mijn naam is Sanne Kuijper-Spraakman, ik ben getrouwd met Danny en moeder van vier zoons. Ik was tot 2019 werkzaam in het onderwijs waar ik de Remedial Teaching verzorgde als zijnde onderwijsassistent. Voorheen heb ik gewerkt als persoonlijk gezinsondersteuner waarin ik kinderen (en hun ouders) met autisme en aanverwante stoornissen begeleidde. Na verscheidene trainingen en cursussen te hebben gevolg ben ik inmiddels trotse eigenaar van mijn praktijk Beweeg & Leer in Meppel waar ik met ontzettend veel plezier werk. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn passie mijn eigen droombaan heb gecreëerd namelijk; Het begeleiden van kinderen en jongeren middels beweging en spel. Meer informatie op www.beweegenleer.nl

Wat kun je verwachten van dit webinar?

Wij duiken samen in de wereld van de bewegingsontwikkeling. Welke invloed heeft deze ontwikkeling op het gedrag van kinderen en het leerproces? Sanne helpt kinderen met faalangst, problemen in het gedrag, leerproblemen en moeite met concentreren. Door beweging en spel brengt zij verandering in het denken, doen, voelen en durven van het kind. Sanne laat ons in dit webinar zien op welke manier bewegend leren kan helpen om kinderen een stap verder te helpen.

Tijdens dit webinar geeft Sanne dus een heleboel tips, maar zal ikzelf ook een deel verzorgen. Op mijn website vind je al veel tips voor bewegend leren. In dit webinar ga ik aan de slag met de tips van Sanne en geef daar een draai aan, zodat jij dit gelijk kunt gebruiken in de klas. Ook deel ik nieuwe materialen die jij kunt gebruiken in de laatste weken van het schooljaar.

Voor wie is het webinar?

Het webinar is gericht op leerkrachten uit de onderbouw van de basisschool. De meeste voorbeelden zijn gericht op de kleuterleeftijd.

Datum: 22 juni om 15:00 uur

Het webinar is op woensdag 22 juni om 15:00 uur. Je ontvangt twee dagen van te voren een link om het webinar bij te wonen. Na afloop ontvang je de presentatie en bestanden die bij het webinar horen.

Hoe kan ik aanwezig zijn bij dit webinar?

Wil jij dit webinar volgen? Bestel dan eenvoudig via mijn webshop. Klik op het product hieronder om direct te bestellen. Scholen kunnen ook op factuur bestellen.

Iedereen met het Meester Sander abonnement kan het webinar volgen

Wil je meer en voor een lagere prijs? Sluit dan het Meester Sander abonnement af.
In het meester Sander abonnement vind je verschillende inspirerende webinars en heel veel toffe materialen voor in de klas. Ook dit webinar kun je kijken in het Meester Sander abonnement.
Alles over het abonnement vind je op www.meestersander.nl/abonnement

Kan ik het webinar op een later moment terugkijken?

Ja! Dat kan. Het webinar blijft tot na de zomervakantie online en is dus minimaal 3 maanden lang terug te kijken.

Ik ben abonnee, moet ik mij dan inschrijven?

Abonnees vinden het webinar in de online omgeving van het abonnement. Je hoeft je als abonnee dus niet apart aan te melden. Log in op het abonnement en scroll naar de maand Juni. Hier vind je de link naar het webinar en de bestanden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.