Bewegend leren Sinterklaas voor groep 3

Speciaal voor groep 3 heb ik een aantal nieuwe bewegend leren video’s gemaakt in het thema Sinterklaas. In deze video’s oefenen de kinderen met leerdoelen die centraal staan in het eerste half jaar van groep 3. De video’s richten zich op rekenen en lezen.

Splitsen met de getallen 4, 5, 6, 7 en 8

Verliefde harten – Bewegend leren – thema Sinterklaas

Lezen uit het grote boek van Sinterklaas – Bewegend leren

Ook leuk voor groep 3: Bewegend leren bundel Sinterklaas

In deze bundel vind je toffe bewegend leren lessen. Onder andere deze les met speurpieten die je kunt bekijken in de video:

Het spel ‘Wat zit er in de zak?’ is onderdeel van de bewegend leren bundel van juf Merel en mij.

Bewegend leren is gaaf! Tijdens het buitenspelen, in het speellokaal of gewoon op de gang en zowel met de kleuters en met groep 3. In deze bundel vind je de tofste ideeën voor het thema sinterklaas. Een digitale download met daarin 7 educatieve spelmomenten uitgewerkt.

Samen met mijn vrouw Merel heb ik deze bundel gemaakt. Zij staat drie dagen in de week voor de klas en deelt haar ideeën op JufMerel.com. Ook deelt ze veel ideeën op haar Instagrampagina: www.instagram.com/jufmerel.

De activiteiten in dit pakket zijn:
#1 Schoorsteen
#2 Pepernoten
#3 Feest!
#4 Inpakkamer
#5 Schoenen vullen
#6 Wat zit er in de zak? -> Speurpieten met de zaklamp
#7 Sintspeurtocht

Je ontvangt een download van 56 pagina’s met daarin de uitwerking van de activiteiten en bijlagen. Je dient het pakket zelf te printen. Soms heb je nog andere materialen nodig, dit staat bij de beschrijving van de les. 

Deze bundel gratis downloaden? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.