Review: Gratis Communicatieplatform voor ouders en leerkrachten

Een contactmoment met de leerkracht is fijn voor ouders, er is alleen weinig tijd voor. De webapp www.kidact.nl komt met de oplossing. Een online communicatietool. Via de webapp kun je berichten sturen, foto’s en video’s delen en informatie over het kind vinden.

IMG_0195

Bekijk mijn videoreview:

Leerkracht
De leerkracht heeft via deze app alle tools in handen om goed in contact te kunnen blijven met ouders. De informatie over het kind is gemakkelijk up-to-date te houden en bovendien kost dit weinig tijd voor de leerkracht. Ouders houden de gegevens zelf bij, doordat zij de gegevens van hun kind kunnen wijzigen (data voor Buitenschoolse Opvang (BSO), informatie over medicijngebruik of allergieën, etc.). Hierdoor hoeven ouders zich geen zorgen meer te maken of de gegevens juist zijn en weet de leerkracht precies waar alle informatie te vinden is.

Schermafbeelding 2016-06-13 om 07.14.53

Veel scholen delen de foto’s en video’s via de website met de hele wereld. Via Kidact kun je juist persoonlijk en veilig foto’s delen van alle kinderen. Zodra ouders zich hebben aangemeld kun je berichten en foto’s delen. Zowel met de hele groep, als met een enkele ouder.

Ouder
Als ouder is het fijn dat je direct contact met de leerkracht kunt hebben. Een kort bericht over de BSO of een andere bijzonderheid. Je kan het melden via de app. Daarnaast weet je zeker dat de gegevens van je kind kloppen.

Schermafbeelding 2016-06-13 om 07.15.47

Andere Organisaties
Deze app is uiteraard ook zeer geschikt om te gebruiken in de kinderopvang, BSO, zomerkampen, hobby,- en sportverenigingen. Door de veilige omgeving kunnen bijzondere momenten met de ouder gedeeld worden.

Je kunt je gratis aanmelden via de website www.kidact.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.