Leerkrachten templates voor Instagram Stories

Zoals je weet deel ik veel foto’s op Instagrampagina. Ook vind ik het tof om mijn leven te delen op Instagram Stories. Deze foto’s en video’s verdwijnen na 24 uur weer uit je profiel. Het lijkt mij heel tof om meer te weten te komen over jullie. Daarom heb ik de volgende templates gemaakt. Je kunt ze downloaden op je mobiel door ze op te slaan in je filmrol. Op de meeste telefoons hou je je vinger op de afbeelding en kun je hem dan opslaan en delen in je eigen stories. Ik zou het leuk vinden als je mij vermeld, zodat ik ook jullie antwoorden kan lezen.

Mijn favorieten in de klas - template Instagram stories

 

In mijn lokaal vind je.. - Instagram stories template

Deze hoeken heb ik in de klas_.png

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.