Maak kennis met prowise presenter 10
|

Maak kennis met Prowise Presenter 10

Prowise Presenter 10 is vanaf nu voor iedereen gratis beschikbaar. Toen ik dat zag ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan en ik ben positief verrast. In deze blog laat ik je zien wat er nieuw is in Prowise Presenter 10.

In deze video laat ik Prowise Presenter 10 aan je zien:

Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal en mis geen video meer.

3D modellen

In deze versie zitten voor het eerst 3D modellen. De tool om voorwerpen groot en duidelijk in beeld te brengen op je Digibord. De modellen zitten vol met kleine details waarmee jij je eigen lessen kunt verrijken.

Samenwerken aan een les

Je kunt met meerdere leerkrachten of leerlingen werken aan een presentatie. Je hebt alleen het e-mailadres van je collega nodig om deze toe te voegen en je kunt tegelijkertijd in dezelfde les werken. Super handig!

Touchtafel Tools

Ik ben groot fan van de Touchtafel tools van Prowise. Kinderen kunnen samen een spel doen op het Digibord of tablet. Deze coöperatieve spellen ondersteunen het leren om een leuke manier. Check zeker de video hieronder, want vanaf Prowise Presenter 10 kan je deze tools ook op een tablet gebruiken.

In deze video laat ik zien hoe je de Touchtafel tools kunt gebruiken op de iPad.

Deze tools zijn uiteraard ook gewoon via de browser te gebruiken.

Apps

Voor het eerst kun je de complete omgeving zowel op een computer, digibord en tablet gebruiken. Dat betekent dat alles op alle apparaten werkt. Dit is een grote vooruitgang en ik ben er dan ook erg blij mee. Zo kun je nu bijvoorbeeld je iPad aansluiten op het Digibord en heb je toch een complete Digibord ervaring.

Gratis

Prowise Presenter is en blijft gratis. Probeer het gelijk uit door een account aan te maken.

Of download de app voor Android of iPad:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.