| |

De Meester Sander Buzz komt naar je toe!

Met trots presenteer ik jullie de Meester Sander Buzz. Ik ben de afgelopen jaren al op veel scholen geweest om workshops te geven en dit kan ik nu nog verder uitbreiden met behulp van deze nieuwe Volkswagen ID Buzz Cargo. De bus komt vol te zitten met materialen om aan de slag te gaan met bewegend leren en ik kom dan ook graag bij jullie langs.

De Meester Sander Buzz is volledig elektrisch en zal ingericht worden met materialen voor bewegend leren. Ook zullen er een aantal toffe gadget inkomen, want zoals je weet ben ik gek op techniek en bewegend leren.

Bewegend Leren met Meester Sander

Ik vind het zo leuk om te horen dat jullie zoveel video’s en lessen van mij gebruiken. Tijdens workshops krijg ik vaak de vraag of het mogelijk is dat ik met jullie klassen kom bewegen. En dat kan vanaf nu! Twee dagen in de week ga ik op pad! Hoe dat eruit ziet? Alles is mogelijk in overleg, maar grotendeels zal het er als volgt uitzien: Ik rij met de Buzz het plein op en samen met de kinderen en leerkrachten uit de onderbouw ga ik samen bewegen. Het wordt sowieso een gezellige ochtend en/of middag en er zal heel veel worden bewogen en geleerd.

1. Bewegend Leren Feest

Als ik op bezoek kom maken wij er samen een echt feestje van. Het feest starten wij met elkaar op het plein bij de Meester Sander Buzz. De kinderen komen bij de Buzz staan en beleven samen met Meester Sander een avontuur. Dit avontuur bestaat uit een interactief verhaal waarbij wij natuurlijk ook gaan bewegen. Daarna komen de groepen kinderen om de beurt naar het plein en gaan daar verder met bewegend leren met de tofste spellen en materialen. Ben je abonnee? Dan krijg je natuurlijk korting!

2. Workshop voor leerkrachten: De hele dag door bewegend leren

Uiteraard kan ik ook na schooltijd verder gaan met het delen van inspiratie. Ik laat graag zien hoe je op een laagdrempelige manier de hele dag door kunt bewegend leren met jonge kinderen. Dit doe ik met materialen die ik heb meegenomen in de Buzz, maar ook met materiaal die iedereen in de klas heeft.

3. Meester Sander Show

Heb je een feestje te vieren? Festival? Of iets anders leuks op school of heel ergens anders? Dan kom ik ook graag met mijn nieuwe Buzz langs en samen maken wij er dan een feestje van! Wat je kunt verwachten? Een interactief programma inclusief bewegen voor kinderen van 4 t/m 8 jaar oud van ongeveer 30 minuten. Uiteraard kan de show meerdere keren worden opgevoerd of kan in overleg langer duren.

4. Ontdekken in het OntdekPunt in Meppel

In Meppel heb ik mijn eigen lokaal en studio: OntdekPunt Meppel. Het OntdekPunt heb ik samen met KindPunt, de stichting waar ik voor werk, opgericht. Wil je langskomen met je klas? Dan is dat op een aantal momenten in het jaar mogelijk. Klik hier voor meer informatie over het bezoeken van het OntdekPunt.

5. Download Curusaanbod 2023

Uiteraard is het ook mogelijk om een andere workshop op locatie te laten verzorgen. Bekijk zeker mijn cursusaanbod 2023 met alle informatie over workshop die ik kan aanbieden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Vul her formulier hieronder in om meer informatie te ontvangen over een bezoek van de Meester Sander Buzz!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.