Meester Sander Pakt Uit: Het NOS Jeugdjournaal bordspel

Speciaal voor het tijdschrift Juf & Meester pak ik elke keer een product uit. Is het zo mooi als de verpakking je wil laten geloven? Kun je er echt wat mee in de klas? Is het zijn geld waard? Ik laat het samen met de kinderen uit mijn klas zien.

Deze keer pak ik het NOS Jeugdjournaal bordspel uit samen met Mirte, Belle en Rixt.

Met het NOS Jeugdjournaal Bordspel maak je je eigen NOS Jeugdjournaal. Je bent een cameravrouw, eindredacteur, verslaggever of presentator. Je reist in het spel door Nederland en de wereld en je komt allemaal verschillende nieuwsitems tegen. Het spel laat kinderen zich bewust maken van de wereld om hen heen. Bekijk de video om te zien wat wij van het spel vinden.

Bestel het spel hier:

9200000061195915

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.