|

Nu Gratis Vestigium – Geheugen en programmeer app voor kleuters

Vandaag kwam ik een toffe app tegen: Vestigium. Een prachtige app met uitdagende opdrachten voor kleuters. In de app oefen je met programmeren en moet je tegelijk je geheugen gebruiken. De app ziet er echt mooi uit en daarom moet ik deze met jullie delen.

Bekijk de App trailer hier:

Wanneer ik de app open zie ik een kleurrijke wereld. De wereld heeft prachtige kleuren, maar is wel overzichtelijk. Ook is het fijn dat er bijna geen tekst gebruikt wordt. Zo is het ook eenvoudig te begrijpen voor kinderen. Na de introductie kan je direct aan de slag. Kinderen moeten een route programmeren met de kaarten onderin beeld. Maar je moet goed opletten. Aan het begin zie je puntjes oplichten en alleen over dit pad kan je lopen.

Klik op de kaarten in de juiste volgorde om het level te voltooien. Kinderen worden zo uitgedaagd om de route te onthouden, maar zijn ook bezig met programmeren. Een uitstekende en leerzame app voor thuis of in de klas.

Deze app is op het moment van schrijven gratis te downloaden voor iPhone en iPad:

https://apps.apple.com/nl/app/vestigium/id1473254967

Schaf de app aan op Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crevasse.vestigium&hl=nl&gl=US

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.